Economistes i Alumni UdL col·laboraran en temes de promoció professional i organitzaran activitats conjuntes

Joan B. Casas, director del CEC, i Josep Maria Moragues, president d'Alumni UdL.

Joan B. Casas, director del CEC, i Josep Maria Moragues, president d’Alumni UdL.

El Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) i Alumni UdL (l’Associació d’Antics Alumnes i Amics de la Universitat de Lleida) han signat un conveni destinat a establir un marc global de col·laboració entre ambdues parts que —entre altres objectius— faciliti als ex-alumnes de la institució universitària una millor formació professional i els recursos necessaris per accedir al món laboral. L’acord ha estat signat per Joan B. Casas, degà del CEC, i Josep Maria Moragues, president d’Alumni UdL, en presència de Xavier Ticó, president territorial del CEC a Lleida.

Conscients de la importància d’enfortir els vincles i el treball conjunt amb l’àmbit universitari i post-universitari, mitjançant aquest conveni el CEC vol apropar el col·legi a la comunitat universitària vinculada a la UdL, optimitzar recursos comuns i desenvolupar sinèrgies en determinats àmbits i serveis com ara conferències, cursos, activitats o notícies, que esdevinguin una font d’informació útil i pràctica per ambdues parts. El conveni està obert a tots els antics alumnes de la UdL associats a Alumni UdL, tant de la titulació d’Administració i Direcció d’empreses com d’altres llicenciatures, mitjançant la fórmula de membre associat.

L’acord també pretén ajudar els alumnes acabats de llicenciar tot posant a la seva disposició els recursos necessaris per accedir al món laboral (com ara serveis d’orientació i assessorament professional), per desenvolupar-se amb èxit en la seva professió i per esdevenir uns bons professionals dels àmbits de l’economia i l’empresa.

De la seva banda, Alumni UdL reforça mitjançant l’acord els objectius de l’associació, com ara la promoció, ajut i difusió de les activitats de la Universitat de Lleida i dels seus membres; fomentar la vinculació de la Universitat de Lleida amb els seu antics alumnes i amics; impulsar la incorporació al mercat de treball, a l’exercici de la professió derivada de les respectives titulacions i a la investigació científica dels alumnes que acabin la titulació a la Universitat de Lleida, i promoure el coneixement de la Universitat de Lleida en els àmbits de la formació preuniversitària.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s