Descomptes entre Alumni UdL i el Cetill

Els socis d’Alumni UdL que tinguin alguna de les titulacions que donen accés a les professions incloses dins l’àmbit professional del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL) podran col·legiar-se al CETILL i gaudir d’avantatges com ara el primer any de col·legiació gratuït i, el segon pagament de només el 33% de la quota. Així mateix, tots aquells membres d’Alumni UdL que passin a formar part del CETILL, com a col·legiats o associats, es podran inscriure a la borsa de treball del CETILL, gaudiran de descomptes en els cursos, seminaris i activitats que el col·legi ofereixi. En cas que el CETILL estigui interessat en contractar un becari, el cercarà amb caràcter preferent entre els membres d’Alumni UdL.
Retocada Ramon Grau i  Josep Maria Moragues
Aquests són alguns dels principals acords que estableix el conveni de col·laboració signat entre el president d’Alumni UdL, Josep Maria Moragues, i el degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Industrials de Lleida, Ramon Grau, en representació d’ambdues entitats. Altres acords que estableix la relació formalitzada són que tots aquells col·legiats del CETILL que ho desitgin, podran associar-se a Alumni UdL amb el tractament de “col·lectiu” i gaudir de condicions avantatjoses com ara l’exempció i/o gratuïtat de diferents quotes, entre elles, en casos d’atur o altres circumstàncies especials. A més, Alumni UdL i el CETILL divulgaran a través de tots els seus associats i col·legiats els cursos, seminaris i activitats relacionades amb les finalitats d’una i altra entitat. Així mateix, entre altres aspectes, ambdues entitats es comprometen a estudiar vies de col·laboració per organitzar activitats, seminaris o actes que puguin ser d’interès pels col·lectius als quals representen.

Aquest conveni s’emmarca en el desig d’Alumni UdL de fomentar les sinèrgies entre els diferents col·legis professionals, associacions, entitats esportives, culturals, socials i econòmiques de la ciutat i es suma als que ja ha signat Alumi UdL amb altres entitats de la Lleida.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s