Alumni UdL entrega aquest dijous el premi Alfons de Borja al lleidatà Antoni Brufau, president de Repsol i de GlobaLleida

 

El lleidatà Antoni Brufau, president de Repsol i de GlobaLleida rep aquest dijous el premi Alfons de Borja.

El lleidatà Antoni Brufau, president de Repsol i de GlobaLleida rep aquest dijous el premi Alfons de Borja.

Alumni UdL, l’Associació d’Antics Amics i Alumnes de la Universitat de Lleida, entregarà aquest dijous el premi Alfons de Borja al president de Repsol i GlobaLleida, Antoni Brufau (Mollerussa, 1948). L’acte serà al saló Víctor Siurana de la UdL a les 18.30h, encapçalat pel president d’Alumni UdL, Josep Maria Moragues i el rector de la UdL, Roberto Fernández. El guardó reconeix aquelles persones o institucions que amb el seu treball han contribuït al desenvolupament humà i social de la seva comunitat en qualsevol àmbit. Alumni UdL ha considerat que Brufau és mereixedor del premi Alfons de Borja perquè “des del seu lloc de responsabilitat en una de les multinacionals més importants ha aportat el seu prestigui personal per aconseguir el desenvolupament econòmic i l’equilibri territorial de les comarques lleidatanes, com a pressident de GlobaLleida, i des de l’empresa Repsol i la seva fundació ha invertit i ha donat suport a la Universitat de Lleida, especialmente amb la constitució de la Càtedra Universitat-Empresa Repsol de Competitivitat i Desenvolupament Regional”. Durant l’acte se li entregarà una acuarel·la de l’artista lleidatà Joaquín Ureña, pintada expressament per a l’ocasió. El premi compta amb el patrocini de Banco Santander i el grup SEGRE.

Brufau és llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB. La seva carrera professional s’inicia a Arthur Andersen i Cia, S. R. C., on es forma en auditoria des de 1979 fins a 1988. Després d’ocupar diferents càrrecs de responsabilitat en varies empreses, com ara Gas Natural. El 1996 es nomenat membre del Consell d’Administració de Repsol i l’octubre de 2004 es designat president, càrrec que manté en l’actualitat.

El novembre de 2011, el rector de la UdL, Roberto Fernández i el president de Repsol, Antoni Brufaum van signar un conveni per ratificar la creació de la Càtedra de Competitivitat i Desenvolupament Regional. El patrocini de la Fundació Repsol suposava que aportava un pressupost anual de 75.000 euros durant un período inicial de tres anys. L’objectiu és desnvolupar tota mena d’estudis sobre variables econòmiques, demogràfiques, sobre la dotació d’infraestructures i les polítiques culturals per tal de millorar la competitivitat i el desenvolupament de les terres de Lleida.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s