Nova web d’Alumni UdL

Ja està activada la nova pàgina web d’Alumni UdL. És una plataforma que et permet localitzar i  interactuar amb altres antics alumnes i així millorar la teva carrera professional i a nivell personal.

 • La plataforma web d’Alumni UdL ja està en funcionament. Et permet estar en contacte amb altres membres d’Alumni UdL i disposar de recursos per al creixement de la carrera professional.
  • És una eina molt senzilla, i la gestió és molt similar a dels comptes de les xarxes socials i intranets de les empreses.
  • Idiomes: català, castellà i anglès. La versió en portuguès està en proves (seleccionar una bola del món que apareix a la dreta del menú)


  Descripció:

  A) La web té una part externa i una part privada restringida als “alumni” registrats. La part exclusiva per als membres d’Alumni UdL et permet: publicar el teu currículum professional, comunicar-te via xat i correus amb altres titulats/des, consultar i publicar notícies, crear un blog, crear grups d’interès i altres funcions que s’aniran posant en marxa a mesura que es detectin noves necessitats.

  B) Una eina nova cal provar-la per millorar-la (Hi ha apartats en construcció).  T’agrairíem que et registressis, fessis una ullada al disseny, provis de publicar alguna cosa i enviar correus/xat amb l’administrador i amb altres usuaris registrats.

  • Per a qualsevol suggeriment de millora i dubte que tinguis pots enviar-nos un correu a alumni@alumni.udl.cat o bé al correu intern de la web a l’administrador (admin)

C) Dades de la web:

  • Enllaç: https://alumni.udl.cat/
  • Registrar-te: Quan et donis d’alta i rebis el nom d’usuari i la contrasenya veuràs que s’han creat automàticament 5 grups d’acord amb les teves dades acadèmiques (titulats UdL). Es poden crear grups per afinitats (cal aprovació de l’administrador).
  • Privacitat: Pots regular la privacitat (quines dades personals vols que es mostrin a la part restringida als “alumni”)
  • Per gestionar el teu perfil: veure la secció “El meu espai”
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s