Fes-te Soci! Carnet Alumni UdL.

Carnet Alumni UdL: quotes i passos a seguir

“La quota anual de 30 € té una deducció del 75% a l’IRPF”

Alumni UdL ha estat declarada Associació d’utilitat pública per Decret de la Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya el dia 15 de juny de 2016.

La quota anual de 30 Euros té una deducció del 75% (22,50 €) en l’Impost sobre la Renta de les Persones Físiques.

Exemple de l’estalvi. Total quota neta resultant: 30€-22,50€ (deducció IRPF) = 7,50 € (cost total del carnet amb la deducció)

 

Avantatges i serveis: aquí

A) La quota és gratuïta pels col·lectius següents:

  • Pels titulats del curs 2015/16
  • Persones a l’atur i que no cobrin prestacions.

 

B) La quota és de 30€/any i ha de pagar-se al moment de fer la sol·licitud

“Prèviament a l’emissió del certificat per poder accedir als cursos i serveis d’Alumni UdL, caldrà haver fet l’ingrés (*) de l’import de 30€, quota anual, al número de compte d’Alumni, del Banco de Santander: ES31 0049 1886 7926 1070 0008.

Un cop fet l’ingrés, s’ha d’enviar el corresponent justificant a alumni@alumni.udl.cat o bé presencialment al despatx 3.57 del Rectorat de la Universitat de Lleida (Pl. Víctor Siurana, 1 -25003 Lleida). Un cop rebut el justificant s’emetrà el certificat.

*IMPORTANT: A l’ingrés cal ficar la referència: Alta Alumni UdL.”

 

  • L’emissió del certificat provisional s’emetrà en un termini no superior als 2 dies (sol·licituds realitzades de dilluns a dijous laborables a la UdL). Excepte quan la s0l·licitud es presenti en vigílies de dies festius o quan es facin en divendres-dissabte-diumenge que serà un termini màxim de 4 dies.

 

 

Pots fer la tramitació d’alta a la nova pàgina web (Casella registra’t):

Web Alumni UdL – Registra’t

 

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer de Associació d’Antics Alumnes i Amics de la Universitat de Lleida, que té com a finalitat promoure i difondre les activitats i serveis que porti a terme aquesta entitat.
Així mateix, us informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat a l’Associació d’Antics Alumnes i Amics de la Universitat de Lleida, Plaça Víctor Siurana, 1 – 25003 Lleida. Correu electrònic: alumni@alumni.udl.cat